torsdag 27 december 2012

Jag - en skidåkare?

Nja... tror väl inte jag kan kalla mig skidåkare men nu när jag börjat förlika mig med utövandet som en del av vägen tillbaka till löpningen och orienteringen så uppkom en möjlig utmaning och då har man ju svårt att backa.
Lördagen den 16/2 avgörs tävlingen Nordic Ski Maraton i Tänndalen och som av en händelse är det just den veckan som familjen firar sportlov i stugan utanför Funäsdalen. Det erbjuds 42 km  i klassisk stil. Verkar inte helt osannolikt att herr Sundmark ställer upp i den första skidtävlingen sedan Kinnekulleloppet 1990 (eller nått). Läs mer på http://nordicskimarathon.se/

Imorgon är planen 2h skidåkning i isiga spår vid Rådåsgården utanför Lidköping... undra hur många km det blir...

Med julen bakom oss och nyår framför ägnas dagarna åt en del grunnande. Jag gillar ju det här med utmaningar och målsättningar så nått lurt ska man få sig själv att klara utav under det nya året. Gäller bara att vara lite listig så att jag tror att det är jag själv som kommit på vad... så ska det nog gå vägen...?
AXA under 6h är satt sedan tidigare, men några goda delmål som gynnar AXA-målet ska också formuleras.
...att åka ett skidlopp är ju en tanke. Skulle få mig att vara flitigare i skidspåren tills jag kan springa igen. Ingen dum idé...

2 kommentarer:

  1. Det blev alltså ett par mil i fina spår på Billingen istället för isbanan i Lidköping?

    SvaraRadera
  2. Japp, det ryktades ju om riktigt fina spår på berget så de fick bli en tripp österut istället. 20 km blev det, härliga sådana!

    SvaraRadera