måndag 23 juli 2012

Husvagnssemester

(opublicerat inlägg från igår...)

Planen var, packa fredag för att bara äta frukost och åka iväg mot Halmstad på lördag morgon.

Verkligheten gav följande: Det Sundmarkska paret var alldeles för lata för att packa ihop allt på fredagen och när frukosten inmundigades på lördagsmorgonen hade klockan redan passerat 10. Vi kom iväg vid ett och örjade med att köra ner till statiol och tanka samt inta lunch på den lokala korvmojjen. Därefter åkte vi till klubbstugan för att byta en tävlingströja samt uträtta diverse behov. Klockan var således över två när vi lämnade Skara. Inledningsvis gick resan galant men efter Vara började bromsarna låta illa på bilen och i Vårgårda tvingades vi stanna. Beslutet som därefter fattades innebär enkelt att koppla av husvagnen och köra tillbaka bilen till Skara och där låna mina föräldrars bil för att återvända till Vårgårda och fortsätta färden. När det var avklarat var klocka ca fem. Därefter gick resan ganska bra. Vi nådde vår campingplats före åtta men var då tvungna att inleda med att handla och äta lite så vid nio eller nått började vi med resning av förtält.

Att resa förtält är inte så svårt men ganska tidsödande, inkluderar vi iorndningställande av förtält och bäddning samt läggning av barn så hade klockan gott och väl passerat elva. Då var det dags att ta tag i förberedelserna för morgonens äventyr, den första oringenetappen. Men jag var nog i säng en bit före tolv iallafall, med klockan ställd på halv sju...

Lärdom, ...ibland går det inte helt friktionsfritt helt enkelt!

___________________________

Men jag har ju sprungit också. Den första etappen är avklarad och det var väl ingen succé men heller ingen katastrof. Sprang ett hyffsat bra lopp men var otroligt trött. Det var ändå roligt att vara tillbaka i halland och springa och jag ser fram emot morgondagens etapp då det är medeldistans på programmet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar