måndag 4 februari 2013

Nya lagg och nytt vallateam

Jo, det var dags och när tillfället uppenbarade sig så slog jag till. Jag har länge funderat på om det inte var läge att köpa mig ett par nya skidor. Det är ju dyrt att hyra och det är ju bra att ha möjlighet att åka lite med ungarna även i backarna här hemma.

...ja, det är riktigt, det är utförs vi pratar. När det gäller längd får de gamla kniesell laggen får allt lov att hålla ett tag till och vore det inte näst intill en skymf att inte låta dem vara med på halvvasan nu när de pinats med mig under så många år. Det är så det får bli, Kniesell, röda och fina. Rossignol pjäxor, i det närmaste chock-gula. Snyggt är det inte, inte bra heller, men det duger. Det får duga. Har ju rätt nya stavar i alla fall och vad jag har hört är det ju ändå mest stakning som gäller i det där loppet :-).

Nya salomonskidor!
...och apropå glid (lysande övergång, red. not.) så börjar vallateamet bli klart nu. Det finns ju inte med på kartan att jag skulle kunna lita på min egen vallning när det väl är dags för loppet. Dessutom är det ju bra att ha någon annan att skylla på om skidorna är kass. Så jag har alltså satt i hop ett vallateam. Teamchef är M. Södervall, känd från bland annat, och sedan som hantlangare och fiolspelare har jag utsett mig själv. Planen är att införskaffa sån där supersnabb glidvalla och få fast på laggen och sedan även fixa fästvallan här nere i Skara före avfärd. Jag känner mig helt trygg och mycket nöjd med det nya teamet och med en bra dag tror jag nog att Brinkens rekord ligger pyrt till. (Annars är det väl risk att jag sparkar vallateamet...)

När det gäller de nya laggen så beräknas premiäråket ske på söndag, alternativt i början av nästa vecka. Sportlov i Funäsdalen väntar. Hääärligt!

När det gäller träning, rehab och min utmaning så skrev jag ett annat blogginlägg på min utmaning. Se här!

2 kommentarer:

  1. Vallachef....Vet inte om anställningsavtalet är riktigt slutförhadlat än......fast vi kör med södervalla - det funkar alltid! M.Södervall

    SvaraRadera
  2. Södervalla! Låter Sun(d)t... :-)

    SvaraRadera